#10. Au scapat prajiturile de morcovi?

Bucuria #9 a fost despre plimbarea in Lisabona si descoperirea unui copac mare, iar bucuria #10 exista pentru ca am mancat tzatziki si prajituri, iar mie imi place mancarea. Nu le-am mancat in acelasi timp caci nu ar fi o combinatie prea gustoasa!

Portughezii nu sunt cei mai buni in ale bucatariei sau poate nu am mancat eu ceea ce trebuie. Intr-un meniu am citit ca aveau Hot Dog cu morcov, iar acest morcov putea fi gasit aproape in orice. Totusi, am mancat o prajitura de biscuiti buna, buna si ieftina chiar, a costat doar 1.10 €. Fara morcovi!
Cafeaua la fel, era ieftina si buna, undeva la maxim 60 centi espresso, iar latte machiato costa in jur de 1.20€. Nu vorbesc de localuri de fite in care nu am fost, ci de cofetariile lor obisnuite.

In cautare de prajiturele am facut cateva poze, caci in materie de peisaje si case dragute se pricep portughezii, nu am ce comenta.


La sfarsitul acelei zile am participat la noaptea culturala a grecilor unde am fost serviti, printre altele, cu tzatziki.ul pe care l-am asteptat toata ziua si pe care l-as manca zilnic pe paine. A fost demential caci se simtea bine gustul de usturoi, iar mie imi place acesta leguma indiferent de mirosul ei.

Nu impart cu nimeni!

Am avut ocazia sa-l cunosc pe marele Zeus, Tatal zeilor si al oamenilor, care in viata de zi cu zi este un baiat tare simpatic si istet pe care abia astept sa-l revad.

Pentru mai multe poze ne gasesti pe Facebook si Instagram, in principal cu poze diferite.

Please follow and like us:

One Reply to “#10. Au scapat prajiturile de morcovi?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *