""

Acum e rândul tău să ai poze la care alții nici nu visează, adică așa, ca ale mele :))

Ședință foto cu Gryllus Minimus​

      Prima mea experiență cu un fotograf profesionist a fost în Chicago cu Audrey Simper. Pentru câteva ore m-a făcut să mă simt apreciată precum un model și cred că asta contează cel mai mult, să te simți bine în pielea ta și să îți placă și rezultatul final al ședinței foto. Mereu mi-a plăcut să mi se facă poze, pentru că la selfie sunt varză, însă cu excepția acelei ședințe foto, majoritatea erau făcute de prietenii mei sau de fotografi amatori. 

      Asta până când am cunoscut-o pe Gryllus, care se diferențiază prin originalitatea și creativitatea de care dă dovadă. Mereu mi s-a spus că sunt frumoasă atunci când zâmbesc și așa că mă foloseam de asta, însă făcând poze cu ea am descoperit că pot fi frumoasă oricum. 

În viața de zi cu zi nu îmi place să atrag atenția prin machiaj, culoarea părului sau stilul vestimentar, însă Gryllus mă ajută să îmi exprim celelalte laturi prin intermediul fotografiilor, iar asta îmi place mult. Majoritatea fotografiilor mele fac parte din pachetul fantasy.

Pe Gryllus o poți găsi pe site-ul ei, dar personal o urmăresc pe Eyeem pentru că acolo îi pot vedea întotdeauna cele mai recente fotografii.

Mereu m-am lăsat pe mâna ei și chiar dacă unele idei erau cu mult diferite față de ceea ce mai făcusem, aveam mereu încredere că la final vor fi ceea ce trebuie. Și întotdeauna am fost uimită! 

Mie imi place să mă diferențiez prin pozele pe care le public, dar asta nu înseamnă că vreau să o țin pe Gryllus doar pentru mine, ci vreau să ai și tu poze frumoase ca ale mele. Tocmai de aceea a pregătit 4 pachete în funcție de ceea ce vrei să arătați prin pozele tale. 

Alege pachetul care te reprezintă:

Pachet Fumigene –  250 RON

Se realizează 10-20 de fotografii cu una sau două ținute ale tale, se editează cele mai bune 6 cadre și se trimit toate fotografiile, inclusiv cele prelucrate, prin email/link download.
Pachetul include 5 fumigene.
Durata ședinței foto este de 1 oră.

Pachet Fantasy –  200 RON

În timpul ședințelor Fantasy poți fi cine ți-ai dorit întotdeauna să fii sau poți experimenta stilurile pe care în mod normal nu ai îndrăzni să le încerci.

Se realizează 10-20 de fotografii cu una sau două ținute ale tale, se editează cele mai bune 10 cadre și se trimit toate fotografiile, inclusiv cele prelucrate, prin email/link download.
Durata ședinței foto este de 2 ore.

Pachet Animăluțe – 200 RON

Se realizează 10-20 de fotografii cu animăluțul, se editează cele mai bune 6 cadre și se trimit toate fotografiile, inclusiv cele prelucrate, prin email/link download.
Durata ședinței foto este de 1 oră. 

Pachet Clasic –  200 RON

Se realizează 10-20 de fotografii cu una sau două ținute ale tale, se editează cele mai bune 6 cadre și se trimit toate fotografiile, inclusiv cele prelucrate, prin email/link download.
Durata ședinței foto este de 1 oră.

* Valabil pentru toate pachetele *

Ședințele foto se pot desfășura la tine acasă, în parc sau în altă locație aleasă de comun acord.
Ședințele ținute în studio au prețul dublu.
Puteți folosi orice recuzită pe care o dorești și pe care o vei obține tu, dupa ce discutați despre ea.

Testimoniale

Gryllus este genul de fotograf ce transformă nu doar fotografiile în artă, dar și mediul în care lucrează. Te face să simți că totul e o joacă și este deschisă la propuneri. Are imaginație și este exemplul că nu ai neapărat nevoie de studii într-un domeniu pentru a face ce îți place.
Ne-am dorit poze cu puii cățeilor noștri pentru că urmau să plece la noua lor familie și voiam să păstrăm o amintire a lor. Gryllus ne-a ajutat să avem un portret de familie reușit. Mulțumim!
Ne-am întâlnit la TNB într-o zi semi însorită de decembrie. Am apreciat foarte mult că ne-a dat voie să fim noi, jucăușe, dezinvolte și spontane. După ședința cu sora mea, au mai urmat poze făcute cu fumigene pe la marginea Bucureștiului și ședințe foto făcute pe străzile micuțe alea Brașovului. Îi respect munca, răbdarea și pasiunea cu care face adevărate fotografii.
M-am simțit foarte comod la ședința foto împreună cu sora mea. Adriana e o persoană care îți intră în grații încă de la primele minute ale conversației.
Gryllus este fotograful care începe să te fotografieze fără să îți dai seama că ședința foto a început, totul este foarte firesc și ideile se dezvoltă pe parcurs. Când primesc fotografiile mereu rămân surprins de rezultat și de creativitatea ei.

Ce câștigi dacă faci ședința foto:

1. Poze la care nici nu visezi și cred că ai văzut deja o parte din ce poate face.
2. Sentimentul că ești unic, sentiment de care eu mă bucur atunci când mă uit în feed-ul meu de pe Instagram.
3. Amintirile capătă altă culoare.

Ce pierzi dacă nu faci ședința foto:


1. Rămâi la nivelul de selfie sau poze obișnuite.
2. Conturile de pe rețelele sociale sunt cartea de vizită online, iar a ta nu se va diferenția prea mult de a celorlalți.
3. Nu o să ți se spună “Wow! Ce poze tari! Vreau și eu, cine ți le face?”

Yes Cristina Militaru