Prima oară la Webstock

Este primul an în care sunt blogger acreditat în cadrul evenimentului Webstock, cel mai important eveniment din România pe Social Media, ce va avea loc pe 29 septembrie. Nu știu la ce să mă aștept, însă am auzit numai de bine de la alți participanți.

Evenimentul este organizat in două sesiuni și șase micro-conferințe ce se vor desfășura în paralel, așa că trebuie să mă hotărăsc unde voi participa. Cert este că voi avea multe lucruri noi de învățat indiferent de alegerea făcută.

Și tu poți lua parte la acest eveniment, în mod virtual, pentru că începând cu ora 09:00 poți să-l urmărești din confortul casei tale sau poți trage cu ochiul cât timp ești la birou pe www.webstock.ro.

Cele două conferințe vor avea loc în intervalul 9-11 și 11:30-13:30, iar sesiunile după cum urmează:

Sălile A și B

14:30-16:00  – Influencer Marketing Session

16:30-18:00 – Blogging Session

Sala C

14:30-16:00  – Instagram Session

16:30-18:00 – Best practices session

Sala D

14:30-16:00  – New digital Ideas Session

16:30-18:00 – Case studies session

Pentru că au loc în paralel, aleg să particip de la 14.30 sesiunea de Instagram pentru că este acum pe val și vreau să îi aflu secretele, urmând ca de la 16:30 să mă mut la sesiunea de Blogging, asta dacă stau la eveniment până atunci. În această săptămână urmez un curs de accesare a fondurilor europene, așa că cel mai probabil nu voi participa toată ziua la Webstock, dar poți afla ce fac ceilalți urmărind #WebstockRo. Cu siguranță toți ceilalți vor fi înarmați cu baterie pentru că inspirație vor avea din plin.

De la ora 19:00 va avea loc Gala Webstock Awards unde vor fi premiate cele mai creative proiecte din mediul digital. Sper să câștige un premiu și Ioneștii din care face parte Mariciu pentru ca îmi e tare drag de ei.

Acestea fiind spuse, ne vedem mâine dimineață la JW Marriott București.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *