Reason #9. Copaci mari in Lisabona

In cele doua proiecte in care am fost pana acum am avut excursii in cate 2 orase. Din acest motiv am ajuns din nou in Lisabona si pentru ca ne-am plimbat deja doua zile in oras si stiam o mare parte din el  nu am stat cu grupul, ci am plecat intr-o parte a orasului pe care nu o vizitasem.

Am mers la pas undeva la 8-9 km si ne-am intors cu metroul. De obicei avem peripetii urmand gps-ul, iar de data asta nu putea fi altfel. Am mers cam un km pe doua poduri pentru masini. Amandoua aveau trotuar, insa nu erau pentru pietoni si ne-am dat seama de acest lucru abia la baza podului cand s-a ingustat trotuarul si a trebuit sa sarim. M-am speriat pentru cateva momente caci exact acolo era o masina de politie care urca pe pod, insa ei aveau treburi mai importante decat sa ne bage pe noi in seama. Insa ne place “sa ne pierdem” pentru ca descoperim locuri noi.

Gabriel glumea in poza, a zis ca nu ar desena pe aceste tramvaie pentru ca sunt foarte frumoase.

Pe drum am gasit acest copac iubit ❤ care a fost plantat intr-o zi de catre un om pentru a imi aduce mie acum bucuria #9. (Bucuria #8 a fost despre Sangria si Cv-uri.)

Sper ca si copacii plantati de noi sa reziste in timp si sa ajute la o viata mai sanatoasa si fericita a celor din jur.
Te invit sa plantezi cu noi in toamna. In primavara am plantat 18 in Arges, iar pentru septembrie am gasit pana acum trei gradini in care putem planta si mai caut, sper sa reusim si in Bucuresti. Aici este mai multa nevoie de spatiu verde decat la tara.

Lasa-mi un mesaj daca vrei sa ne ajuti ca sa tin cont de tine. Multumesc!

Ne poti urmari pe Facebook si Instagram, punem poze diferite ^ _ ^.

Please follow and like us:

One Reply to “Reason #9. Copaci mari in Lisabona”

  1. Pingback: #10 – Yes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *