Reason #3. Linistea de dupa bagaje

Motivul bucuriei #3 este legat de bagaje. Mai exact de facutul lor.

In urma cu un an si jumatate mai aveam cateva ore pana sa parasim America si simteam un stres imens pe care nu l-am mai simtit pana atunci. Imi era rau la propriu pentru ca bagajele nu erau gata si aveam si foarte multe lucrurile adunate in timpul petrecut acolo. Ma simteam coplesita de numarul si greutatea lor, simt si acum mici nervi la stomac doar la amintirea acelei seri.


Ca sa nu mai spun ca acest stres a tinut cateva zile pentru ca am tot avut probleme cu ele si taxe in plus de platit, apogeul constand in faptul ca am primit bagajele pe rand, in 2-3 zile si nu intregi. Din ele disparusera cadouri in valoare de cateva sute de dolari. Norocul nostru a fost ca am avut bonurile si am putut sa ne recuparam majoritatea baniilor.

Macar acum ma amuz de faptul ca in reclamatie le scrisesem ca bagajele puteau fi si pline cu sosete murdare, erau sosetele mele si nu aveau de ce sa se atinga de ele :)).


Bucuria consta in lectiile invatate, precum pregatirea bagajelor din timp si alegerea pe cat posibil a lucrurile esentiale. De-a lungul timpului au contribuit si alti factori care m-au convins sa renunt la lucrurile care nu-mi sunt de folos si sa nu mai consum bani, timp si energie pe lucruri cand pot sa fiu fericita cu ceea ce am deja sau chiar cu mai putin de atat. Este placuta aceasta simplitate.

Bucuria e reprezentata de linistea si pacea de care am parte atunci cand bagajele sunt pregatite cu doua zile inainte, iar eu pot sa plec cu inima deschisa.
Incearca si tu daca nu faci asta deja, merita!

Reason #2 a fost despre un vin bun si o carte castigata.

Please follow and like us:

One Reply to “Reason #3. Linistea de dupa bagaje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *