“I am sexy and I know it” in Lourinha pe vant

In februarie am fost pentru prima oara intr-un proiect de schimb intercultural pentru tineri prin intermediul Erasmus +. A avut loc in Iscar, Spania si am facut multe dintre lucrurile care imi plac si pe care vreau sa le fac cat mai des: am calatorit, am invatat, mi-am facut prieteni si am mancat mancarea traditionala a spaniolilor, italienilor, norvegienilor, portughezilor si francezilor.

Bucuria numarul 6 o simt pentru ca am ajuns in Lourinha, un oras din Portugalia care are iesire la ocean si o istorie legata de dinozauri.

Cateva poze din prima zi in care ma sufla vantul de puternic ce e el si de grasa ce sunt eu:

Am cunoscut un portughez care voia sa prinda pesti mari, asa ca mine. Nu i-am spus in ce zodie sunt ca nu mai apucam sa va povestesc.

Ma aflu aici cu acelasi timp de program, dar cu alta tematica si cu tineri din alte tari. Am adaugat grecii si bulgarii in lista mea de persoane dragi din lumea larga.

Desi suntem 40 de persoane, ne-am imprietenit repede pentru ca avem traineri si organizatori foarte buni care se ocupa de noi si stiu cum sa ne faca sa ne simtim comfortabil pentru a facilita cunoasterea celorlati.
Spre exemplu in aceasta seara am avut o activitate in care am fost impartiti pe echipe si a trebuit sa interpretam un anumit viodeclip.
In aceasta poza sunt alaturi de o parte din echipa si ne simteam ca in ” I am sexy and I know it”. A fost distractiva si creativa activitatea, doar imaginati-va un baiat imitand-o pe Miley Cyrus in Wrecking Ball.

In acelasi timp este poza de la balul meu de absolvire, caci intr-un univers paralel colegii mei de la Politehnica petreceau absolvirea facultatii.

 

Urmeaza sa iti spun mai multe despre aceste “youth exchanges” pentru ca este un lucru care ar trebui facut macar o data in viata. Pana acum, te-ai alatura?

Reason #5 a fost despre Lisabona.

Please follow and like us:

One Reply to ““I am sexy and I know it” in Lourinha pe vant”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *