Reason #7. Poze la malul oceanului

Ne facusem de acasa planul ca tiganul ca o sa ne trezim devreme si o inotam inainte de micul dejun. Nu s-a potrivit planul de acasa cu cel din targ caci,desi soarele ne incalzea, vantul batea puternic, iar apa imi ingheta pana si sufletul, dar probabil stii asta deja din Reason #6.

La pranz am avut o activitate in care eram impartiti, ca de obicei, in echipe interculturale si trebuia sa descoperim orasul, dar nu oricum, ci aveam de gasit aumite puncte cheie din oras cu ajutorul indiciilor primite de la ei, iar ca dovada trebuia sa facem poze intr-un anumit fel. Aici e o poza facuta de Gabi si echipa lui:

Cum nu am avut sange in noi sa intram in ocean, am facut in timpul liber poze pe malul acestuia.

 

Seara era un meci important pentru portughezi, iar un anumit local oferea sandwichuri gustoase. Nu sunt microbista, dar imi place mancarea asa ca a fost bine venita aceasta bucurie adaugata plimbarii de la pranz.

Acesta nu este dansul fericirii de dupa o masa copioasa, ci amuzam un cuplu mai in varsta care isi luau cina la malul oceanului.

Tipa aceasta sexy din poza este o romanca pe nume Flory. Nu pot spune daca are prieten sau nu pentru ca depinde cine intreaba :)).

Pentru mai multe poze apasa butonul de Like pe Facebook si/sau Instagram.

Please follow and like us:

One Reply to “Reason #7. Poze la malul oceanului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *