Reason #8. Sangria-te cu Cv-uri creative

Fiecare astfel de proiect interculural are o anumita tema, iar de aceasta data a fost vorba despre CV-uri. Mai exact crearea acestuia dupa anumite reguli care sa te ajute sa ii convingi pe angajatori sa te cheme la un interviu. De asemenea, am invatat cum sa le facem sa fie creative atunci cand este cazul.

 

Inainte de a pleca in proiect ni s-a cerut sa facem cate un CV creativ in care sa ne prezentam abilitatile si competentele. Nu stiam exact pentru ce-l vor folosi, asa ca le-am vorbit despre mine intr-o prezentare Power Point. Si eu la randul meu m-am uitat peste toate prezentarile celorlati pentru a imi forma o mica parere inainte sa ii cunosc in realitate.

Acesta este unul dintre slide-uri in care le spuneam ca imi place sa calatoresc.

 

Acum sunt 12 caci am adaugat Portugalia pe lista.

La ce le-a trebuit pana la urma?

In una dintre activitati am fost impartiti in echipe interculturale si am primit 5 CV-uri de verificat. Noi eram echipa de HR a unei agentii de publicitate si trebuia sa alegem canditatul care a stiut cel mai bine sa se vanda pe el insusi. Nu puteam sa alegem in functie de competente pentru ca nu ar fi fost corect, unii erau ingineri, altii jurnalisti si asa mai departe.

Bucuria #8 a fost faptul ca CV-ul meu a fost ales castigator in grupul din care a facut parte. Nu ma bucur pentru castig, caci nu a avut un premiu acest concurs. Am fost fericita pentru ca muncisem ore bune la el, iar astfel am simtit ca munca mea a fost apreciata.

O alta bucurie a fost Noaptea Culturala Spaniola in care m-am bucurat de bautura mea preferata: Sangria! Si am avut din plin, un “lighian” intreg. M-am indragostit de ea cand am fost in Madrid si am descoperit-o pentru prima oara. Beam un pahar la pranz si eram o bucurie toata ziua, radeam toti din orice. E dulce si curge usor pe gat, iar in cazul meu e nevoie de foarte putin alcool pentru a ii simti efectul.

Oare acesta sa fie motivul pentru care imi place Madrid sau este si el frumos?
Reason #7 a fost in principal despre poze frumoase facute la malul Oceanului Atlantic si te invit sa le vezi.
Pozele de pe Instagram au fost diferite de cele de pe Facebook.

Please follow and like us:

One Reply to “Reason #8. Sangria-te cu Cv-uri creative”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *